CATalà | CAStellano
libros de la XES
La Xarxa d'Economia Solidaria i les editorials Icaria de Barcelona i Nordan Comunidad de Montevideo han creat una col·lecció de llibres per desenvolupar debat i criteris sobre l'economia social i solidària. Conjuntament coordinen els temes referents a autors, títols i difusió.

Els Llibres de la XES és una col·lecció per, reflexionar i crear eines d'evolució des d'una economia que té com a valor central el treball humà, com una nova forma de produir, de consumir i de distribuir i que es proposa com alternativa viable i sostenible per a la satisfacció de les necessitats individuals i globals.

Per a subscriure's a la col·lecció de Llibres de la XES, només deureu emplenar el full de subscripció que us facilitem i enviar-lo a una de les dues opcions que indiquem:
descarregar subscripció Full de subscripció
Quan s'editi un nou Llibre de la XES, ho comuniquem mitjançant un correu electrònic per a avisar-li que emetrem un rebut bancari al numero de compte facilitat. L'import del rebut serà la suma del PVP del llibre més les despeses d'enviament.
COLECCIÓ DE LLIBRES
Relació, ordenada cronològicament, de tots els llibres editats per la Xarxa d'Economia Solidària.

En sel·leccionar un llibre d'aquest llistat, es facilita una descripció general, incloent informació de l'autor i una sipnosis del llibre.
llibre de la XES
Vida más allá del capitalismo
Michael Albert
Editorial XES / Icaria
Any 2016
Pàgines 288
Idioma Castellano
Preu 25,00 euros
ISBN 978-84-9888-717-4
Material Paper reciclat
AUTOR
Michael Albert és un activista nord-americà, economista, orador i escriptor. És editor de Z Net i fundador i actual membre de Z Magazine. Al costat de Robin Hahnel va crear el concepte economia participativa.
SINOPSIS
L'economia participativa és la proposta concreta de Michael Albert per a una economia sense classes, desenvolupada a partir dels principis anarquistes introduïts per Kropotkin, Bakunin i Pannekoek entre d'altres.
En aquesta obra, Michael Albert pren les idees i les esperances de l'economia participativa i aprofundeix en elles per abordar tots els aspectes clau de la vida social i la societat -el gènere, la cultura, la política, la ciència, la tecnologia, el periodisme, l'ecologia ...
En aquest llibre s'ofereix una visió de conjunt que ens ajuda a concebre el món que desitgem per al futur, un món que podem començar a construir avui.
la XES
   Comissions
   Adhesió
   Enxarxat
   Documents
   Blocs
MEMBRES
   Col·lectius
   Sectors
   Directori
   Balanç Social
ECONOMIA
   Articles
   Bibliografia
   Imatges i Vídeos
   Enllaços
PROJECTES
   Llibres
   Balanç Social
   Fira FESC
   Mercat Ecosol
NOTÍCIES
   Afegir noticia
   Alta en infoXES
   infoXES
   Baixa en infoXES
AGENDA
   Afegir esdeveniment
|    NOTA LEGAL    |    PRIVACITAT C/ Bailèn, 5 baixos - 08010 Barcelona
Telèfon: 661 508 895
>
Projecte telemàtic desenvolupat per